Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Privatumo politika

UAB "Instreita" gerbia vartotojų privatumą. Mes pasiryžę saugoti savo klientų privatumą teikdami personalizuotas paslaugas, sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir prižiūrėti jūsų pateiktus registracijos / prenumeratos duomenis.
Privatumo politika atspindi UAB "Instreita" taikomą klientų duomenų tvarkymo praktiką. Jei jums kiltų kokių nors su šia tema susijusių klausimų, siųskite laišką el. paštu: info@instreita.lt
Mūsų interneto tinklalapiuose dedamos nuorodos į trečiųjų šalių interneto tinklalapius nėra šios privatumo politikos objektas. Mes rekomenduojame pasidomėti privatumo politika tose interneto svetainėse, kurias lankote.

Jūsų sutikimas

Sutikdami su šia Privatumo politika, jūs sutinkate, kad jūsų Asmens duomenys būtų naudojami siekiant įvykdyti jūsų užsakymus, nepriklausomai nuo to, ar užsakote virtualų serverį, domeną ir/ar paslaugas tiesiogiai iš mūsų ar mūsų partnerių, taip pat, kad jūsų Asmens duomenys bus perduoti mūsų partneriams, vykdantiems įvairias paslaugas reikalingas Jūsų užsakymo išpildymui.
Jūs suteikiate mums teisę rinkti, valdyti, tvarkyti ir saugoti jūsų Asmens duomenis tokia apimtimi ir tokiais tikslais, kaip numatyta šioje Privatumo politikoje ir kituose mūsų dokumentuose.

Informacijos rinkimas

UAB "Instreita" vadovaujasi LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu ir kitais.
Mes renkame duomenis apie savo klientus naudodamiesi:

  •     telerinkodara ir registracijos formomis;
  •     kai perkate mūsų prekes ar gaunate paslaugas;
  •     jums pateikus duomenis apie save internetu ar kitu būdu.

Duomenys, kurie gali būti renkami paslaugų teikimo tikslais:

  •     Domenų registracijos tikslais – vardas, pavardė, adresas, el. pašto adresas, telefono numeris, miestas, (jei nurodyta domeną teikiančios šalies taisyklėse ir asmens kodą, paso kopiją ir kt.);
  •     Aktualių pasiūlymų ir pranešimų apie planuojamus atlikti techninius darbus tikslu – vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefonas.

Kliento elektroninio pašto adresas ir telefonas gali būti tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu.
Jeigu jūs lankotės mūsų interneto svetainėse, mes taip pat renkame informaciją, kuri atskleidžia mūsų teikiamų paslaugų naudojimo ypatumus arba automatiškai generuojama vizitų statistika.
Administruodami savo svetaines, jose publikuojamą turinį, diagnozuodami galimus sutrikimus, mes tvarkome jūsų IP adresus.

Asmeninės informacijos naudojimas

Mes naudojame jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

  •     tvarkydami užsakymus, registraciją, užklausas;
  •     teikdami jūsų užsakytas paslaugas - valdydami paslaugų prieigą, siųsdami naujienlaiškius;
  •     siųsdami jums informaciją apie mūsų teikiamas prekes ir paslaugas (jeigu davėte sutikimą gauti tokią informaciją);
  •     siųsdami jums informaciją dėl užsakytų paslaugų pasikeitimų ar pranešimus apie artėjančią užsakytų paslaugų laikotarpio pabaigą.

Įsipareigojame niekada neperduoti jūsų asmeninių duomenų jokioms nesusijusioms trečiosioms šalims, išskyrus šiuos atvejus:

  •     jei yra jūsų sutikimas Asmens duomenų atskleidimui;
  •     teikiant paslaugas – mūsų partneriams, teikiantiems / padedantiems suteikti, jūsų užsisakytas paslaugas (pvz. vietinis atstovas užsienio šalyje). Šiems paslaugų tiekėjams mes suteiksime tik tiek jūsų asmeninės informacijos, kiek bus būtina konkrečiai paslaugai atlikti. Jūsų duomenų saugumo reikalavimas keliamas visiems su mumis dirbantiems paslaugų teikėjams;
  •     teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką.